Noutăţi


ADMITEREA LA DOCTORAT 2014/2015

   Conform Planului de admitere la studii prin doctorat şi postdoctorat pentru anul de studii 2014/2015 Institutul anunţă concurs la 3 locuri în doctorantura IŞPBZMV, inclusiv:
- specialitatea 06.02.01 – Ameliorararea şi biotehnologia reproducţiei animalelor – 1 (buget/f/r);
- specialitatea 06.02.02 – Alimentaţia animalelor şi tehnologia furajelor - 1 (buget/f/r);
- specialitatea 16.00.03 – Microbiologie, virusologie, epizootologie, micologie şi imunologie veterinară - 1 (buget/f/r);
   Pentru participare la concurs se invită absolvenţii facultăţilor de Zootehnie şi Biotehnilogii, Medicină Veterinară al Universităţii Agrare de Stat din Moldova, deţinători ai diplomelor de MASTER cu nota medie pe anii de studii (generală) nu mai mică de 8 şi nota la examenul de specialitate nu mai mică de 9.
   Absolvenţii învăţământului superior, deţinători ai diplomelor obţinute până în anul 1995 participă la concurs în aceleaşi condiţii.
   Termenul de studii la secţia cu frecvenţă redusă este 4 ani şi se admit la concurs persoanele care activează în instituţiile de învăţământ universitar s-au din sfera ştiinţei şi inovării.
   Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea doctoratului şi postdoctoratului, precum şi Programele examenelor de înmatriculare la doctorat pot fi consultate la Institut şi/sau pe site-ul CNAAwww.cnaa.acad.md
Actele de participare la concurs se primesc până la data de 25 august.

Pentru informaţii suplimentare şi detalii - tel. de contact 022 359 350